Az  ózonról

Az ózon a koronavírus egyik legádázabb ellensége!
Az ózont () a világ egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyagaként tartják számon. Akár 2-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór, ráadásul 100% környezetbarát, teljesen vegyszermentes, ezáltal semmilyen egészségkárosító hatás nem marad hátra az eljárást követően.

Gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és megszünteti a kellemetlen szagokat, elpusztítja a mikroorganizmusokat, beleértve baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, anélkül, hogy károsítaná a berendezési tárgyakat, illetve eszközöket.

ózonos fertőtlenítés

A fertőtlenítés  menete

Előzetes telefonos vagy e-mailen történő egyeztetést követően munkatársunk felveszi a kezelendő terület adatait annak funkciója és paraméterei szerint.
Az egyeztetett időpontban munkatársunk kimegy a helyszínre, ahol pontos tájékoztatást ad a kezelés menetét és időtartamát illetően.
Ezt követően munkatársunk a megfelelő védőfelszerelésben beüzemeli az ózongenerátor(oka)t az érintett területen.
A fertőtlenítési folyamat alatt senki sem tartózkodhat a helyiségben. A kezelendő területen nincs szükség a bútorok vagy más használati tárgyak kipakolására.
Ezután az ózongenerátor(ok) elvégzik a teljes fertőtlenítési folyamatot. Az eljárás ideje a kezelendő helyiség területe és a megszüntetendő probléma függvényében általában 30-150 percig tart, de különleges esetekben ez az időtartam növekedhet.
A fertőtlenítési idő lejártakor munkatársunk visszamegy az ózongenerátor(ok)ért, és védőfelszerelésben áramtalanítja a gépe(ke)t, majd kihozza a kezelt helyiségből.
Amennyiben szükséges, további információt, tanácsot adunk a fertőtlenítéssel kapcsolatban.
Végül Önnek semmi teendője nincs, csak élvezni a friss és kórokozóktól mentes levegőt, helyiséget.

Árak Helyiségenként

40 m² -ig

15.000 Ft

70 m² -ig

23.500 Ft

100 m² -ig

30.000 Ft

150 m² -ig

42.500 Ft

A megadott árak az ÁFA összegét tartalmazzák!

Lakossági megrendelések esetén 20% kedvezményt biztosítunk!

A megjelenített árak max. 3 méter vagy kisebb belmagasságú helyiségekre vonatkoznak.

Az árak emelkedhetnek nagyobb belmagasság esetén, illetve ha a fertőtlenítendő terület és probléma jellege a szokásosnál hosszabb kezelési időt igényel.

Szolgáltatásunk rendszeres igénybe vétele esetén további kedvezményt biztosítunk!